عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

ورود مجلس به ماجرای قرارداد مارک ویلموتس

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی گفت: دخالت شرکت فرهنگی ایران - هلند غیرمنطقی است، به آن‌ها چه ربطی دارد که به ورزش و فوتبال مربی معرفی کنند؟
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمصطفی هاشمی‌طبا در خصوص قرارداد مارک ویلموتس و ورود مجلس به این ماجرا اظهار داشت: من اطلاع دقیقی ندارم اما از مواردی که عنوان شده احساس می‌کنم این ماجرا روند خوبی نداشته است و بر اساس مطالبی که خواندم این قرارداد معقول نیست.

 

وی در مورد اینکه این قرارداد، سفارشی از سوی شرکت فرهنگی ایران- هلند است،‌ عنوان کرد: این مسئله توجیه قراردادی که مهدی تاج آن را بسته، نمی‌کند. به نظرم این معرفی غیرطبیعی است اما وزیر ورزش نوشته بود بررسی کنید، نگفته بود انجام دهید. قرارداد هر اشکالی که داشته باشد مربوط به امضا کننده است. در کل پول مفتی را دادیم و رفت، آدمی که یک قران فوتبال بلد نیست نباید چنین پولی را بگیرد.

 

رئیس اسبق تربیت بدنی کشور در مورد دخالت شرکت فرهنگی ایران- هلند در بحث تخصصی فوتبال تصریح کرد: این مسئله غیر منطقی است. به آن‌ها چه ربطی دارد که به ورزش و فوتبال مربی معرفی کنند؟ اما به هر حال نمی‌توان گفت چون وزیر گفته بررسی کنید مقصر است. اگر این قرارداد ایرادی دارد، مشکل از آن کسی است که رفته و این قرارداد را نوشته، مگر اینکه بحث دیگری مطرح باشد و ظاهر آن چیز دیگری باشد.

 

هاشمی‌طبا در مورد اینکه مسعود سلطانی‌فر هم اعلام کرده مسئولیت عقد قرارداد بر عهده فدراسیون فوتبال است، گفت: بله همین طور است. در قانون اگر یک نفر به فردی بگوید برو و شخصی را بکش، دستور دهنده مقصر نیست. آن کسی که مرتکب قتل شده، مقصر است. حتی اگر وزیر هم دستور داده بود و فدراسیون عمل کرده بود در اینجا وزیر معاون می‌شود اما مجرم اصلی کسی است که کار را انجام داده چون او عقل و اراده دارد و می‌توانست این کار را نکند.

 

وی در مورد لزوم ورود نهادهای نظارتی به این ماجرا، ‌تصریح کرد: ‌نهادهای نظارتی مانند بازرسی کل کشور نه تنها به این قرارداد بلکه خیلی از موارد دیگر باید وارد شوند. این وظیفه آن‌هاست که بررسی و موارد مشکوک را پیدا کنند.

 

رئیس اسبق تربیت بدنی در خصوص اینکه نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرده تبانی و فساد در این پرونده برای آنها محرز شده، گفت:‌ اگر برایشان محرز شده باید گزارش تهیه کنند و به قوه قضائیه بفرستند تا مجرم مجازات شود.

 

هاشمی‌طبا در مورد اینکه آبروی ایران با این قرارداد دچار لطمه و آسیب شده، اظهار داشت: آبروی ما خیلی وقت است در فیفا رفته، قرارداد ویلموتس یک مورد است. آبروی ما دائما بر اثر اقدامات مدیران محترم باشگاه و فدراسیون فوتبال رفته است./فارس

ارسال نظر